Barnmuggar

I denna kategori hittar du ett brett utbud av barnmuggar som gör varje måltid till ett äventyr. Upptäck våra små söta djur i "cute animal collection", eller de "läskiga" och söta emaljmuggarna i "monster collection". Vad du än väljer håller dessa barnmuggar i många år framöver. Vill du läsa mer? Tryck här.


Barnmuggar av högsta kvalitet - läs mer här

I denna kategori hittar du ett brett utbud av barnmuggar. Dessa emaljmuggar passar extra bra om du vill göra måltiderna till en rolig och spännande upplevelse. Det är en perfekt present till dop, födelsedagar eller andra speciella tillfällen. Det är inte bara en emaljmugg med ett roligt motiv på, det blir också en personlig ägodel som barnet kommer att uppskatta och ha nytta av länge. Därför har vi här nedan radat upp tre anledningar till varför du bör köpa en barnmugg:  

  • Roligare måltider: Vi har massor med roliga motiv, som din son eller dotter kommer att älska. Ett roligt motiv varje måltid gör livet mycket roligare – inget snack om saken.  
  • Hållbarhet: Alla våra barnmuggar är både tåliga och hållbara, vilket gör dem perfekta för småbarns vilda lekar och bus. 
  • Helt personliga motiv: Inte nog med att du får en hållbar, rolig emaljmugg – du kan också få den med ditt helt egna namn på.

Hur gör vi våra barnmuggar? 

Hela processen börjar med att vi först printar ut det motiv ni valt att ha på er emaljmugg. Det skriver vi ut med en skrivare, motivet skrivs då ut på ett speciellt papper som klarar av höga temperaturer. Därefter skärs dessa motiv ner för hand, detta för att få rätt storlek. När man skurit ut motivet placerar du det på muggen och fäster det med hjälp av en form utav behållare. Sen kan du skicka in dem i ugnen på förinställd temperatur i 4–5 minuter beroende på vilket motiv du har inne.   

När samtliga steg är färdiga kan du försiktigt ta ut barnmuggarna ur ugnen. Därefter låter vi de svalna för att sen ta bort pappret och packa in de till er. Därför blir varje emaljmugg du handlar ifrån oss helt unik. Vi är otroligt stolta över att kunna erbjuda produkter som är skapade med så mycket kärlek och omsorg, extra roligt är det att de håller så länge och för all fin feedback vi fått genom åren. Därför har vi här nedan radat upp fem utav era absolut favoriter när det kommer till våra barnmuggar: 

  • Bokstavsmugg med eget namn: En perfekt mugg för dig som vill ha en helt egen bokstavsmugg - på denna mugg kan du välja bokstav, färg och skriva med ditt namn.  
  • Brandbil med namn: Till den framtida brandmannen, eller till brandbils-älskaren. Denna mugg håller länge och blir garanterat en favorit, lägg till ditt eget namn och gör den extra personlig.  
  • Bandschaktare med eget namn: Tänk dig att vid varje måltid få dricka ur en emaljmugg med en stor bandschaktare på? Denna mugg passar perfekt vid varje måltid.  

Alla våra barnmuggar blir dessutom en perfekt detalj för att ha i facket på förskolan, använda som en extra fin tandborsthållare i badrummet, eller för att förvara småsaker i på rummet. En emaljmugg hos oss blir inte bara en användbar följeslagare utan också en fin inredningsdetalj i barnets rum.


Barnmuggar hos Happy Mug - för en roligare vardag! 

Oavsett om du är en förälder som letar efter en häftig och personlig present till ditt barn, eller om du bara helt enkelt vill ha en riktigt snygg emaljmugg för dig själv så hittar du det i denna kategori. Våra barnmuggar är mer än bara emaljmuggar – de är en källa till glädje, skratt och minnen. Ge ditt barn en mugg som gör varje måltid lite roligare. 

Vad du än väljer kan du vara säker på att när du väljer Happy Mug får du tillgång till barnmuggar av överlägsen kvalitet som alla har en riktigt snygg design. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och unika muggar gör oss till det självklara valet. Vi trycker alla våra namnmuggar här i vår verkstad utanför Halmstad, hos oss får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet genom hela kundresan!


 

Produkter

Handla

Information


Moms visas: