OM EMALJMUGGAR

Vi på Happy Mug fokuserar på härligt sköna emaljmuggar i två modeller. Den ena varianten har en stålkant och den andra har en svart emaljerad kant, bågge sorterna är av vit emaljerad plåt av högsta kvalitet. Trycket sublimeras vilket borgar för hög kvalitet och bestående tryck som är diskmaskinssäkert (ej industridiskmaskin).

HANDGJORDA

Våra emaljmuggar är handgjorda och har inte en perfekt yta som keramikkoppar. Inuti örat syns oftast plåten igenom, detta är för att muggarna hängs på tork i örat. Dock gör detta ingen skillnad för muggens funktion utan det är helt normalt i framställningen av emaljmuggar. Den svarta målade kanten på muggarna är handmålad och är inte helt jämn utan det kan skifta lite från mugg till mugg. Själva emaljmuggen tål hög värme men eftersom att trycket värms in i muggen kan det hända att ditt motiv blir suddigt och förstört om muggen utsätts för tex öppen eld under flera minuter. Så varma drycker ja, öppen eld, nej :-)

FÄRGADE DRYCKER

Om man dricker te eller kaffe i sin mugg kan muggen bli missfärgad, dock försvinner detta lätt i diskmaskin. Detsamma gäller starkt färgade drycker som tex blåbärssoppa, jisses vad blå den kan bli. Diska muggen i diskmaskin så brukar den bli som ny igen! Tyvärr funkar inte handdisk när muggen blivit väldigt missfärgad.

HÅLLBARHET

Emaljmuggar håller länge, kanske för alltid! MEN får de ett slag kan de tappa emalj, så själva emaljen sitter inte hårdare än andra emaljerade produkter. Dock kan du använda muggen ändå, vi brukar säga att "nu har den levt". Emaljmuggar är alltså inte okrossbara men plåten under emaljen är riktigt hållbar så hål i muggen är väldigt ovanligt. Vi tar inte emot reklamationer på bortslagen emalj, då detta är fullt normalt om man råkar tappa muggen.

Vi hoppas att du ska få många härliga stunder med din emaljmugg!

Helene & Nicklas, Happy Mug emaljmuggar

 

Produkter

Handla

Information


Moms visas: