Om Happy Mug

Hej och välkommen till Happy Mug, som är Sveriges första muggtryckeri av emaljmuggar till privatpersoner och företag. Vi startade i maj 2017. Happy Mug ligger under samma företag som Happy Print, som sedan länge varit Sveriges största skyltverkstad för personliga och roliga varningsskyltar, djurskyltar och Akta barn skyltar (www.happyprint.se). Moderbolaget är Originalbyrån i Halmstad AB, som drivs av oss; Helene & Nicklas Frisagård. Vi driver detta vid sidan av våra ordinarie arbeten, Helene som delägare av tryckeriet HP Marketing i Halmstad och Nicklas som mekaniker och reparatör av stenkrossar. Vi har tre barn, bara grabbar, en hund, en katt och lite höns. Fritiden spendererar vi på motocrossbanor i sydsverige.

Happy Mug ska leverera personligt tryckta emaljmuggar, med en känsla av både nostalgi och nytänkande. Vi kan även erbjuda vanliga keramikmuggar och hakflaskor. Alla trycks med sk sublimering (trycket bränns in i muggen) vilket ger ett bestående tryck som har mycket hög kvalitet och som håller för diskmaskin.

Vi tar gärna emot förslag på tryck av våra muggar så har du en idé vill vi gärna höra!

Om du köper en mugg av oss tror vi att du vill visa hela världen hur fin den är, vi blir suuuperglada om du vill tagga @happymugsweden på sociala medier. Både på facebook och instagram heter vi @happymugsweden

Varmt välkomna in i webb-butiken! Helene & Nicklas

 

Pressbilder? Se här: Pretopia - en bildbank för tidningar och magasin

 

 

 

 

Produkter

Handla

Information


Moms visas: