Jag älskar dig till månen och tillbaka I love you to the moon and back mug happy barnmugg emaljmugg Jag älskar dig till månen och tillbaka I love you to the moon and back mug happy barnmugg emaljmugg

Jag älskar dig till månen och tillbaka

179 kr
Produkt
Just nu ca 2 dagars produktionstid (posten brukar sedan ta 1-3 dagar)
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager!

Produktbeskrivning:

Jag älskar dig till månen och tillbaka

Detta är en emaljmugg av högsta kvalitet, Muggen är 8 cm hög och väger ca 150 g. Muggen tåler värme upp till 270 grader. Muggen är packad i en kartong.

• Vi trycker på båda sidor. Så tråkigt det vore annars va? Du kan njuta av din personliga mugg även om du är vänsterhänt. Här diskriminerar vi ingen...

• Du kan diska din mugg i diskmaskinen, inga problem! Vårt tryck sitter lika hårt som emaljen.

• Du kan ha drycker i muggen, varma och kalla. Men du kan också samla gem i den (använder man gem fortfarande?) eller plantera en blomma i. Eller ha pennor i den. Eller plocka bär i den.

• Alla våra muggar är tryckta i Sverige, men den senaste teknologin och med högsta kvalitet. Din älsklingsmugg ska hålla länge. Kanske för alltid?

• Tappa inte muggen. Den går inte sönder, men det kan göra ont på tårna. Den kanske kan få en buckla eller bli lite skavd i kanterna. Men du kanske vill ha den lite charmig och vintage? I så fall kan du tappa den, men akta tårna!

 Medelbetyg 5/5 baserat på 6 st röster.
Ett uttryck som barnbarn o föräldrarna använder ofta
Så fin kvalitet. Extra plus för att muggen klarar diskmaskin och har samma tryck på båda sidorna.
Supernöjd! Jättefin och bra storlek.
Snygg mugg som överensstämmer med bilden. Lätt och suverän att ha med sig ut, men snygg även till morgonkaffet. Prisvärd!
Så söt. Perfekt alla hjärtans dag present 😊
Se fler recensioner...
Andra tittade också på
Produkter

Handla

Information


Moms visas: