Roliga presenter till läraren och studenten

Här hittar du emaljmuggar och vattenflaskor som vi tycker passar perfekt till studenten eller bästa läraren/pedagogen. Ge studenten en personlig och rolig present med några visdomsord på vägen. Våra flaskor passar perfekt att fylla med vatten, hänga ett band i. Det blir en rolig sak att hänga runt halsen istället för en blomma eller gosedjur. Vill du läsa mer? Tryck här.


Roliga presenter - ge bort en rolig emaljmugg, läs mer här

I denna kategori hittar du ett brett utbud av emaljmuggar och vattenflaskor – perfekt som roliga presenter till antingen läraren eller studenten. Våra muggar och flaskor är inte bara praktiska, de är också en hyllning till alla lärare, studenter och pedagogers hårda arbete och engagemang. Här nedan har vi därför listat upp fem anledningar till varför du bör skaffa dig en emaljmugg/flaska: 

  • Personliga: Vi har mängder av alternativ både när det gäller flaskor och emaljmuggar där du har möjlighet att lägga till ditt eget namn, eller favoritcitat. Då blir din emaljmugg ännu mer minnesvärd och unik, men andra ord perfekt som en rolig present.  

  • Perfekta om du behöver motivation: Om du behöver lite extra vardagsmotivation för att klara dagen, har vi flera kategorier dedikerade till roliga, och motiverande citat – du hittar några här i kategorin ovan. 

  • Hållbara och miljövänliga: Emaljmuggar är otroligt tåliga och slitstarka, trycket kommer inte försvinna på många år och muggen borde hålla en livstid - perfekt som rolig present.

  • Praktiska: Det finns egentligen inget korrekt sätt du ska använda din emaljmugg på, vill du använda den som skål till frukosten, som te-kopp på kvällen, eller som kaffekopp på fikarasten? En emaljmugg kan man med andra ord använda till mycket. 

  • Present till lärare: Oavsett om det är en student som ska ta examen, eller till en lärare som förtjänar lite extra kärlek så finns det alltid något som passar i kategorin ovan. 

Hos oss på Happy Mug är alla våra vattenflaskor och emaljmuggar tillverkade av hållbara och slitstarka material, på så sätt kan du vara säker på att läraren, eller studenten kommer att uppskatta dina roliga presenter i många år framöver. 


Hur gör vi våra emaljmuggar? 

Hela processen börjar med att vi först printar ut det motiv ni valt att ha på er emaljmugg. Det skriver vi ut med en skrivare, motivet skrivs då ut på ett speciellt papper som klarar av höga temperaturer. Därefter skärs dessa motiv ner för hand, detta för att det ska passa på emaljmuggen. När man skurit ut motivet placerar du det på emaljmuggen och fäster det med hjälp av en form utav behållare. Sen kan du skicka in dem i ugnen på förinställd temperatur i 4–5 minuter beroende på vilket motiv du har inne.   

När samtliga steg är färdiga kan du försiktigt ta ut emaljmuggarna ur ugnen. Därefter låter vi de svalna för att sen ta bort pappret och packa in de till er. Därför blir varje emaljmugg du handlar ifrån oss helt unik. Vi är otroligt stolta över att kunna erbjuda produkter som är skapade med så mycket kärlek och omsorg, extra roligt är det att de håller så länge och för all fin feedback vi fått genom åren. Därför har vi här nedan radat upp fem utav era absolut favoriter – i hopp om att du ska hitta lite roliga presenter: 

  • Lycka till på nya jobbet (förrädare): Behöver du en rolig present till kollegan som ska sluta? Då är denna emaljmugg helt perfekt, önska hen lycka till samtidigt som du skojar till det en sista gång. 

  • Vattenflaska student, varannan vatten: Letar du efter lite roliga presenter? Då kan detta vara en perfekt studentpresent. Vattenflaskan är både snygg och praktisk, samtidigt som den ger ett litet råd till personen i fråga.  

  • Lycka till att hitta bättre elever än oss: En rolig present till läraren som passar perfekt till skolavslutningen. Säg hejdå och var säker på att hon aldrig kommer att glömma er med denna otroligt roliga emaljmugg. 

Det är otroligt mycket jobb nerlagt på varenda liten emaljmugg som görs här i vår verkstad utanför Halmstad. Vi älskar när vi kan hjälpa er att hitta roliga presenter till läraren, studenten, kollegan eller vem du än vill överraska med en personlig och minnesvärd present.


Emaljmuggar hos Happy Mug 

När du handlar hos oss på Happy Mug spelar det ingen roll om du letar efter roliga presenter eller den kärleksfulla gåvan. Vi har något för alla behov, och om du i värsta fall inte skulle hitta något som passar kan du ju alltid bestämma själv vad som ska stå på. När du väljer Happy Mug får du tillgång till emaljmuggar av överlägsen kvalitet, funktionalitet och en riktigt snygg design som håller i många år framöver.

Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och helt personliga muggar med eget tryck gör oss till det självklara valet. Vi trycker alla våra muggar här i vår verkstad utanför Halmstad, hos oss får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet. Så scrolla upp igen och kika igenom massvis med roliga presenter.


 

Produkter

Handla

Information


Moms visas: