Linnebagar

Våra tygkassar i 100% naturligt linne är otroligt mjuka och sköna att bära och bra för miljön. Litauen är en viktig producent av linne och att landet har en lång tradition av linneframställning och -bearbetning. Litauen är också känt för sina vackra landskap och sin rika biodiversitet, vilket ger goda förutsättningar för linnedyrkning på ett miljövänligt sätt. Lin är en naturlig och mycket stark växtfiber som kommer från stammen av linväxten. Äkta linnetyg är ett starkt, hållbart och biologiskt nedbrytbart tyg.

Väskan är handgjord, välsydd och och handtagen är långa så att den kan hängas över axeln. Lätt också att har nertryckt i annan väska, den tar liten plats och är lätt att plocka fram när du behöver mer plats. Blir den lite skrynklig är den bara ännu snyggare tycker vi men det går bra att stryka den på medelvärme om du vill.

De bör tvättas i max 40 grader för att bevara sin mjukhet och livslängd. Med rätt skötsel kan dessa tygkassar hålla i många år. Linne är ett miljövänligt tyg som har många fördelar. Linne är till exempel ett naturligt, biologiskt nedbrytbart material som är mycket starkt och hållbart. Det är också svalt att bära, absorberar fukt väl och är lätt att tvätta. 

- 100% linne, 185 g/m2

- Förtvättat/stentvättat för extra mjukhet & känsla

- Handgjord med kärlek i Europa

- OEKO-TEX® och EUROPEAN FLAX® certifierat linne såklart

 

Produkter

Handla

Information


Moms visas: