Hitta en perfekt mors dag present

Letar du efter en mors dag present? Då har du kommit helt rätt! Hos oss på Happy Mug hittar du ett brett utbud av både roliga presenter, och kärleksfulla motiv. Oavsett om din mamma är en kaffe-älskare, eller en tedrickare har vi perfekta presenter till mors dag här i vår mors dag kategori. Vill du läsa mer? Tryck här.


Hitta en perfekt mors dag present - läs mer här

Mors dag är en dag där vi firar en av de viktigaste personerna i våra liv - vår mamma. Därför tycker vi också att mors dag är en tid där alla verkligen borde fokusera på endast mamma, allt hon gör, gjort och för hennes kärlek och stöd i alla situationer. Och vilket bättre sätt att göra detta på genom en helt personlig emaljmugg – perfekt som mors dag present. I denna kategori hittar du ett brett utbud av både kärleksfulla såväl som roliga mors dag-presenter. 

Våra emaljmuggar är inte bara vackra att se på, de är också otroligt hållbara och miljövänliga. Varje mugg produceras här i vår muggverkstad utanför Halmstad för hand, så oavsett om du letar efter en rolig mors dag present eller en kärleksfull och personlig mors dag present så har vi precis det du letar efter till mors dag. Därför har vi här nedan listat upp fem anledningar till varför en emaljmugg är en perfekt mors dag present: 

 • Helt personlig: Vill du göra mors dag extra speciell med våra emaljmuggar har du massor med möjligheter att göra det. Hos oss kan du lägga till din egen text, eller namn vilket gör din mugg helt unik.  

 • Hållbar och miljövänlig: Det är inte ofta man får en rolig mors dag present som håller i flera år. Hos oss är det en självklarhet, alla våra muggar håller i flera år framöver. Vi har alltid hållbarhet och miljön i tanke när vi skapar våra produkter. 

 • Minnesvärd: En helt personlig mors dag present blir snabbt en gåva som din mamma kommer att uppskatta och komma ihåg länge. Varje gång hon använder muggen kommer hon att tänka på dig och den speciella dagen hon fick den. 

 • Användbar och praktisk: Denna mors dag presenten är heller inte en sådan present som bara kommer ligga och inte användas. Emaljmuggar kan man använda till allting, vare sig det är vid kafferasten på jobbet eller vid te stunden hemma på kvällen. 

 • Rolig present: En emaljmugg eller två till mors dag present är det nog inte många mammor som kan säga att de fått. Extra kul blir det om du gör den helt personlig med antingen hennes favoritcitat, eller kanske ett skämt som bara hon fattar. 

Vad du än väljer tror vi iallafall att det kommer bli kanon. Om du inte skulle hitta det du letar efter finns vi alltid här för att hjälpa dig – kanske har du nästa stora idé? Låt oss veta isåfall, du kan alltid maila oss på [email protected].  


Perfekta mors dag presenter – men hur görs dem? 

Våra emaljmuggar till mors dag är inte bara roliga presenter, de är också resultatet av en noggrann och häftig process. Allt börjar med att vi skriver ut ditt valda motiv på ett specialpapper som tål höga temperaturer. Därefter skärs motivet ut för hand för att det ska passa in på emaljmuggen. Därefter lägger vi motivet runt muggen och fäster det därefter med en sorts behållare. Muggen skickas därefter in i ugnen där den bränns i 4–5 minuter på en förinställd temperatur. Denna process gör att motivet smälter samman med emaljen och blir en bestående del av muggen. När muggen sedan svalnat tas pappret försiktigt bort och din mors dag-present är nu redo att packas och skickas iväg. 

Vi är oerhört stolta över att kunna erbjuda emaljmuggar som är skapade med så mycket tanke och omsorg. Det är extra glädjande att höra att ni kunder uppskattar våra muggar lika mycket som vi gör. För att du ska få lite inspiration har vi därför listat fem av era absoluta favoriter – i hopp om att du ska hitta en riktigt fin mors dag present: 

 • Mamma upphöjt till: Ge din mamma en riktigt fin mors dag present med denna mugg. En gåva hon kommer att finnas och använda i många år framöver. 

 • Super cool mom: Visa din uppskattning med denna. Är din mamma lika cool som min så kan detta helt klart vara den perfekta mors dag-presenten. 

 • Världens bästa mamma: En emaljmugg till världens bästa mamma, här har du också möjlighet att lägga till din egen text så att du kan göra den extra personlig. 

 


Behöver du inspiration till mors dag?

Vi lägger ner otroligt mycket jobb på varenda emaljmugg som görs här i vår muggverkstad utanför Halmstad. Vi älskar när vi kan hjälpa er att hitta roliga och minnesvärda presenter till mors dag. Behöver du ytterligare idéer till mors dag har vi här nedan listat upp tre perfekta idéer som vi tror kommer passa mors dag perfekt: 

 • Frukost på sängen: Detta är en perfekt start på dagen, ge henne en lyxig frukost på sängen och servera morgonkaffet i en helt personlig mugg som du designat själv. 

 • Picknick: När var man på picknick senast? Ibland är allt man behöver en lugn stund med sina nära och kära. Varför inte packa en picknickkorg och ta med din mamma på en utflykt och njuta av en kopp kaffe eller te i era matchande emaljmuggar. 

 • Hemmaspa: Skapa en avkopplande spa-upplevelse hemma och ge din mamma en stund av välförtjänt egentid. Låt henne njuta av en kopp te i sin nya mugg medan hon slappnar av. 

Oavsett hur du väljer att fira mors dag, kommer en emaljmugg från oss på Happy Mug att bli en uppskattad och minnesvärd mors dag present. När du handlar hos oss spelar det ingen roll om du är ute efter en rolig mors dag present eller en kärleksfull gåva. Vi har något för alla behov, och om du i värsta fall inte skulle hitta något som passar kan du ju alltid bestämma själv vad som ska stå på.  

När du väljer Happy Mug får du tillgång till emaljmuggar av överlägsen kvalitet, funktionalitet och en riktigt snygg design som håller i många år framöver. Vår hängivenhet till att erbjuda högsta standard och helt personliga muggar med eget tryck gör oss till det självklara valet. Vi trycker alla våra muggar här i vår verkstad utanför Halmstad, hos oss får du inte bara produkter – du får en kontinuerlig upplevelse av omtanke och kvalitet.


 

Produkter

Handla

Information


Moms visas: