Musling-muggarna

Dessa underbara Musling-muggar <3 Finns tre olika motiv men alla är fokuserade på våra gulliga Muslingar som bor i trolls vätte-miljö. Det går att få med eget namn om man vill. Finaste presenten till barnet som fyller år eller som doppresent kanske? Blir en väldigt gullig inredningsdetalj i barnrummet, kanske som förvaring av färgpennor eller småsaker. Perfekt i badrummet för att ställa lilla tandborsten i. Som ni märker är vi väldigt stolta över våra små Muslingar <3

 

Förgyll ditt barns fikastunder med våra förtrollande "Musling" emaljmuggar. Perfekt för sagostunder i vätteskogen, dessa muggar med sina bedårande möss och skogsmotiv kommer garanterat att bli en favorit. Anpassa dem med ditt barns namn för en magisk och personlig touch. De är inte bara en uppskattad gåva till barn på Alla hjärtans dag, men också en idealisk doppresent. Upptäck hela vår samling och välj en unik emaljmugg för ditt älskade barn på happymug.se. Med våra "Musling" muggar blir varje dryck en inbjudan till fantasiens värld.

Letar du efter den perfekta barnmuggen? På Happy Mug har vi ett fantastiskt urval av emaljmuggar speciellt för de små. Våra barnvänliga emaljkoppar är inte bara hållbara och säkra att använda, utan de kommer också med möjligheten att lägga till det där lilla extra – ett eget namn eller en personlig text. Det är den perfekta gåvan som kombinerar användbarhet med en personlig touch.

Upptäck våra emaljmuggar med tryck som kommer i olika lekfulla teman och färger, skapade för att göra måltiderna roligare. Välj din favorit från vår emaljmuggar för barn samling och gör fikastunden till en glädjefylld upplevelse med en personlig Happy Mug. Vill du skapa en unik emaljkopp för ditt barn? Besök oss idag och designa en mugg med eget namn eller text för en verkligt unik present.

Våra muggar är perfekta födelsedagspresenter eller doppresenter till barnen

Produkter

Handla

Information


Moms visas: