Home is where we park it, flaska med ett fint husvagnsmotiv Home is where we park it, flaska med ett fint husvagnsmotiv

Vattenflaska - Home is where we park it, husvagn

295 kr
Välj modell

Var vänlig ange följande:
Just nu ca 2 dagars produktionstid (posten brukar sedan ta 1-3 dagar)
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager!

Produktbeskrivning:

Vattenflaska - Home is where we park it - Husvagn

Denna färgglada vattenflaska är skapad med husvagnsfantaster i åtanke. Den är robust, lätt att rengöra och perfekt för att hålla dina drycker varma eller kalla under resans gång. Dessutom kan du göra den extra personlig genom att lägga till ditt eget namn eller valfri text. Du kan välja på två olika modeller: 

  • En flaska med skruvkork och pip, kleen kan modell.
  • Flaska med skruvkork och karbinhake.

Flaska med skruvkork och karbinhake
Aluminium. 600 ml. 215 mm hög och med en diameter på 72 mm. Oisolerad

Flaska med skruvkork och pip, kleen kan modell
Stainless steel. 500 ml. 230 mm hög och med en diameter på 72 mm. Oisolerad

Våra vattenflaskor är certifierade enligt REACH-förordningen (EG) nr 1907/2006, vilket innebär att de uppfyller strikta krav gällande kemikaliesäkerhet inom Europeiska unionen. REACH står för Registrering, Utvärdering, Auktorisation och begränsningar av Kemikalier. Denna förordning syftar till att skydda människors hälsa och miljön från potentiellt skadliga kemiska ämnen.

Genom att följa REACH-förordningen säkerställer vi att alla material och kemikalier som används i tillverkningen av våra vattenflaskor noggrant granskas och utvärderas för att de inte ska utgöra någon risk för användare eller miljön. Det betyder att du som konsument kan känna dig trygg med att använda våra vattenflaskor, veta att de är fria från farliga ämnen och tillverkade med hänsyn till både din hälsa och miljön.

På våra sociala medier hittar du massor av inspiration, bilder från kunder samt tävlingar. Följ oss gärna och tagga gärna @happymugsweden om du har en produkt från oss.

 @happymugsweden

 /happymugsweden

 /happymugsweden


 Om våra emaljmuggar med tryck:

Höjd: 8 cm, Diameter: ca 8 cm, Volym: ca 3 dl. Vikt ca 150 g

⦁    Emaljmuggarna är handgjorda vilket betyder att små prickar och ojämnheter kan uppträda i emaljen, samt att plåten kan lysa igenom på en del små ställen, framför allt inuti örat, då muggen hänger i örat när den är på tork.

⦁    Tillverkad i rostfri emaljerad plåt 

⦁    Muggen är inte stöttålig om den tex. tappas i golvet, dock fullt fungerande ändå även om stålet syns. Vi säger att den ”levt” om den fått skavanker. Dvs bitar av emaljen kan ramla av om man tappar muggen eller om den slår emot något.

⦁    Innehåller inget nickel eller kadmium, därför är den inte farlig att dricka ur även om man råkat slå av en bit emalj.

⦁    Den svarta kanten är handmålad och kan därför variera från mugg till mugg.

⦁    Tål diskmaskin. För längre livslängd rekommenderar vi handdisk men diska din mugg i diskmaskin om den tex. blivit missfärgad av blåbärssoppa.

⦁    Tål inte mikrovågsugn och industridiskmaskin.

⦁    Motivet trycks i Sverige med miljövänliga färger

⦁    Vi trycker motivet på båda sidor. Så tråkigt det vore annars va? Du kan njuta av din personliga mugg även om du är vänsterhänt. Här diskriminerar vi ingen...(Undantag om motivet går runt om hela muggen men då syns det tydligt på produkten)

⦁    Levereras packade i vit kartong

Andra tittade också på
Produkter

Handla

Information


Moms visas: