Emaljmugg, Mamma, tack för att du står ut med mina syskon Kära mamma, tack för att du står ut med mina bortskämda, otacksamma, s Emaljmugg, Mamma, tack för att du står ut med mina syskon Kära mamma, tack för att du står ut med mina bortskämda, otacksamma, s Emaljmugg, Mamma, tack för att du står ut med mina syskon Kära mamma, tack för att du står ut med mina bortskämda, otacksamma, s Emaljmugg, Mamma, tack för att du står ut med mina syskon Kära mamma, tack för att du står ut med mina bortskämda, otacksamma, s Mamma, tack för att du står ut med mina syskon

Mamma, tack för att du står ut med mina syskon

225 kr
Välj produkt

Var vänlig ange följande:
Just nu ca 2 dagars produktionstid (posten brukar sedan ta 1-3 dagar)
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager!

Produktbeskrivning:
Emaljmugg, Mamma, tack för att du står ut med mina syskon

Kära mamma, tack för att du står ut med mina bortskämda, otacksamma, skrytsamma och jobbiga syskon. Kram från ditt favoritbarn

Bästa och roligaste muggen till Mors dagOm våra emaljmuggar med tryck:

Höjd: 8 cm, Diameter: ca 8 cm, Volym: ca 3 dl. Vikt ca 150 g

⦁    Emaljmuggarna är handgjorda vilket betyder att små prickar och ojämnheter kan uppträda i emaljen, samt att plåten kan lysa igenom på en del små ställen, framför allt inuti örat, då muggen hänger i örat när den är på tork.

⦁    Tillverkad i rostfri emaljerad plåt 

⦁    Muggen är inte stöttålig om den tex. tappas i golvet, dock fullt fungerande ändå även om stålet syns. Vi säger att den ”levt” om den fått skavanker. Dvs bitar av emaljen kan ramla av om man tappar muggen eller om den slår emot något.

⦁    Innehåller inget nickel eller kadmium, därför är den inte farlig att dricka ur även om man råkat slå av en bit emalj.

⦁    Den svarta kanten är handmålad och kan därför variera från mugg till mugg.

⦁    Tål diskmaskin. För längre livslängd rekommenderar vi handdisk men diska din mugg i diskmaskin om den tex. blivit missfärgad av blåbärssoppa.

⦁    Tål inte mikrovågsugn och industridiskmaskin.

⦁    Motivet trycks i Sverige med miljövänliga färger

⦁    Vi trycker motivet på båda sidor. Så tråkigt det vore annars va? Du kan njuta av din personliga mugg även om du är vänsterhänt. Här diskriminerar vi ingen...(Undantag om motivet går runt om hela muggen men då syns det tydligt på produkten)

⦁    Levereras packade i vit kartong

Andra tittade också på
Produkter

Handla

Information


Moms visas: