jaktmugg emaljmugg happy mug present till en jägare jaktsaker jaktmugg emaljmugg happy mug present till en jägare jaktsaker Jaktmugg - för alla drycker Jaktmugg - för alla drycker Jaktmugg - för alla drycker Jaktmugg - för alla drycker Jaktmugg - för alla drycker

Jaktmugg - för alla drycker

179 kr
Välj produkt
Just nu ca 2 dagars produktionstid (posten brukar sedan ta 1-3 dagar)
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager!

Produktbeskrivning:

Jaktmugg - för alla drycker

En tålig mugg som tåler livet i skogen. Både snygg, stilren och hållbar!

Detta är en emaljmugg av högsta kvalitet, Muggen är 8 cm hög och väger ca 150 g. Muggen tåler värme upp till 270 grader. Muggen är packad i en kartong.


• Vi trycker på båda sidor. Så tråkigt det vore annars va? Du kan njuta av din personliga mugg även om du är vänsterhänt. Här diskriminerar vi ingen...
• Du kan diska din mugg i diskmaskinen, inga problem! Vårt tryck sitter lika hårt som emaljen.
• Du kan ha drycker i muggen, varma och kalla. Men du kan också samla gem i den (använder man gem fortfarande?) eller plantera en blomma i. Eller ha pennor i den. Eller plocka bär i den.
• Alla våra muggar är tryckta i Sverige, men den senaste teknologin och med högsta kvalitet. Din älsklingsmugg ska hålla länge. Kanske för alltid?
• Tappa inte muggen. Den går inte sönder, men det kan göra ont på tårna. Den kanske kan få en buckla eller bli lite skavd i kanterna. Men du kanske vill ha den lite charmig och vintage? I så fall kan du tappa den, men akta tårna!Medelbetyg 5/5 baserat på 15 st röster.
Perfekt!!!
Tyngre och tjockare kvalitet än i de andra emaljmuggar jag har sedan tidigare (annat fabrikat) vilket gör att de känns gedigna.
Muggen var skadad vid leverans, mest troligt i frakten. Blixtsnabbt skickades en ny efter trevlig kontakt via mail. Mycket god service!
En uppskattad present!
Se fler recensioner...
Andra tittade också på
Produkter

Handla

Information


Moms visas: